Hoppa till innehållet

Swedbank

"Swedbank har under galans alla år visat en storslagen hängivenhet till att driva näringslivet framåt i Boden och engagera sig för att lyfta fram nya och bra förebilder för företagare i och utanför Boden. Det känns oerhört bra för oss att ha en lokal bank med stor kompetens med som partner i galaarbetet"

-Rikard Mattsson, verksamhetsledare för Företagarna Boden och arrangör

 

”Vi tror på kraften i ett lokalt engagemang”

-Elisabeth Vanhaniemi, Swedbank

 

Varför har ni valt att vara guldsponsor på Näringslivsgalan?

– Som en lokal bank vill vi självklart vara med och uppmärksamma och hylla framgångsrika entreprenörer. Det är alla dessa kreativa och duktiga människor som bidrar till Bodens utveckling och tillväxt.

 

Vilket syfte tycker du galan har i ett lokalt/regionalt perspektiv?

– Galan synliggör duktiga och framgångsrika företag och entreprenörer. Det stora intresset som finns runt galan gör också att Bodens näringsliv blir synligt i regionen och landet i övrigt. Det är även ett nätverksevent där alla har möjlighet att hitta nya affärskontakter.

 

 

Vilken enskild fråga ser du som viktigast gällande Bodens framtida näringslivsutveckling?

– Jag skulle nog vilja säga att ett nära samarbete med kommun och utbildning är mycket viktig. Vi måste alla hjälpas åt med att skapa goda förutsättningar för personer att starta nya företag och att utveckla befintliga företag så att vi får behålla dem. Företag måste kunna växa och rekrytera kompetenta medarbetare på hemmaplan.

 

Varför?

– Utan ett näringsliv som utvecklas och har tillväxt kommer vi inte kunna skapa sysselsättning. Finns det inte arbetstillfällen på orten så leder det till utflyttning.

 

Hur ser du på er verksamhets framtid och utveckling?

– Vi tror på kraften i ett lokalt engagemang och i år har vi faktiskt verkat hela 107 år i Boden. Vi präglas av digitalisering och vi är tillgängliga dygnet runt sju dagar i veckan med personlig service via telefon. Det är en utveckling som lär fortsätta. På kontoret hjälper vi till med mer komplexa ärenden vi har för avsikt att fortsätta att vara en lokal, personlig och nära bank.

 


By Formsmedjan. Powered by Yago