Hoppa till innehållet

Western Farm

"Vi är oerhört stolta att ha Norrlands bästa anläggning för fest, underhållning, konferens och gala som vår Guldpartner. Utan deras genuina kunskap om att skapa perfektion runt små och stora tillställningar hade Bodens Näringslivsgala aldrig blivit vad den är idag"

-Rikard Mattsson, verksamhetsledare för Företagarna Boden och arrangör

 

”Roligare vara två när man ska dansa” 

Joel Andersson, Western Farm

 

Varför har ni valt att vara guldsponsor för Näringslivsgalan?

  • Att sporra våra lokala, främst nya och unga företagare ser vi som jätteviktigt. Boden har många duktiga förebilder inom näringslivet och självklart vill vi vara med och hylla dem.

Vilket syfte tycker du galan har i ett lokalt/regionalt perspektiv?

  • Viktigt att hylla näringsidkare som är goda förebilder, det får regionen att bli starkare. Att drivande krafter får ännu mer bränsle till sina motorer att fortsätta sin expansion och behålla drivkraften görs på olika sätt.

 

Vilken enskild fråga ser du som viktigast gällande Bodens framtida näringslivsutveckling?

  • Kommunikation och samarbete mellan Bodens företagare. Vi är en liten företagsam kommun. Vi blir starkare när vi går samman och kan erbjuda unika produkter, tjänster och paket för vår destination. 

 

Varför?

  • Tillsammans är vi starka och det är mycket roligare att vara två när man ska dansa! 

 

Hur ser du på er verksamhets framtid och utveckling?

  • Vi tagit steg mot attraktiva, helt nya paket och kan med stugbyn erbjuda en helhet med event, möte, aktivitet, övernattning och mat. Utan övernattningsmöjligheter skulle vi inte kunnat erbjuda helheten för de långväga lunch-till-lunch konferensgäster, skolresor som åker till Rödbergsfortet, Nordpoolen eller deltar i äventyr. Vi har fått en reception som blivit hjärtat i vår verksamhet och vår vision är att öka vår beläggning och bli ännu bättre. 

By Formsmedjan. Powered by Yago