Hoppa till innehållet

Bodens kommun

Bodens kommun har varit medarrangör till Näringslivsgalan Boden sedan starten 2004.

Vi som jobbar med näringslivsfrågor på Bodens kommun vill att det ska vara enkelt att driva framgångsrika företag i Boden. Vi hjälper till när det gäller tillstånd, markexploatering och finansieringslösningar. Samtidigt erbjuder vi dig som entreprenör rådgivning och tillgång till nätverk. Vi driver utvecklingsprojekt som är strategiska för näringslivet i Boden, ofta i samverkan med andra kommuner, företag och universitet.

Vi tycker det är viktigt att skapa arenor för företag att träffas och särskilt när man som här kan lyfta fram och prisa flera av de duktiga företag vi har i kommunen, därför känns det självklart för oss att medverka till denna gala.

Läs mer om Bodens kommun

 

Norr Media

Som medarrangör och mediapartner till Bodens Näringslivsgala bidrar Norr Media med marknadsföring av eventet, marknadsföringsplan för samtlig marknadsföring, samt bevakning innan och under galakvällen.

Inom Norr Media finns många välkända varumärken: NSD, Norrbottens Kuriren, Piteå Tidningen och Norran i webb, mobil och tidning, gratistidningarna Extra Luleå, Extra Boden, näringslivssidan och tidningen Norrbottens affärer, Svensk Hemleverans med distribution av post och paket över hela länet samt tryckerierna Tryck i Norr. Norr Media erbjuder även marknadsföring i kanaler så som radiokanalen RIX FM och Star FM samt Schibsteds digitala kanaler så som Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Förutom kanalerna med en oslagbar räckvidd har Norr Media även spetskompetens inom affärsutveckling, sociala medier, rörlig bild, grafisk formgivning, Googles produkter och hemsidor.  

För att stå väl rustade inför den framtida utvecklingen inom medieområdet och förändrade vanor med krav från konsumenterna utvecklar Norr Media ständigt nya medier. Detta för att tillgodose marknadens behov och alltid vara det självklara valet när det gäller marknadsföring på lokal marknad.

Läs mer om Norr Media


By Formsmedjan. Powered by Yago